Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: Akce VŠCHT Praha  → Kalendář
iduzel: 28082
idvazba: 35701
šablona: stranka
čas: 29.4.2024 21:37:52
verze: 5351
uzivatel:
remoteAPIs: https://cis-prihlasovadlo.vscht.cz/
branch: trunk
Server: 147.33.89.153
Obnovit | RAW
iduzel: 28082
idvazba: 35701
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'akce.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/kalendar'
iduzel: 28082
path: 1/27964/44629/28051/28082
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

Kalendář

Nejste zalogován/a (anonym)

Metrologie při výrobě a distribuci potravin a pokrmů

 
Popis kurzu:

Cyklus přednášek a praktických ukázek, který je věnován metrologii při výrobě a distribuci potravin.  Kurz je určen osobám, které jsou zodpovědné za metrologii, měření, ověřování a vyhodnocování veličin, které jsou významné pro zdravotní nezávadnost a kvalitu potravin a pokrmů. Kurz slouží k získání a rozšíření znalostí z oblasti metrologie, měření důležitých veličin.   

Absolventi kurzu získají základní orientaci v problematice úchovy potravin, potravinářské legislativě, technologií výroby a hodnocení zdravotní nezávadnosti potravinářských výrobků a pokrmů.  Absolventi obdrží certifikát o absolvování kurzu.

Program:

9:00– 11: 00 hod

Aktuální metrologická legislativa. Etalony, stanovená měřidla, pracovní měřidla, referenční materiály

Porovnání kalibrace a ověření měřidel. Metrologická evidence, značení měřidel a kalibrační lhůty

Vyhodnocení výsledků kalibračních listů. Otázky a diskuze.

11:30 -13:30 hod

Požadavky norem GFSI (IFS, BRC, FSSC 22000) na měřící a monitorovací zařízení, požadavky na evidenci a ověřování měřidel. Otázky a diskuze.

13:30 – 15:00 hod

Praktické ukázky měření a hodnocení veličin. Hodnocení tepelných zákroků při výrobě potravin a pokrmů. Otázky a diskuze.

Přednášející:doc. Ing. Rudolf Ševčík Ph.D., Ing. Bohumír Blažek
Datum konání: 28.05.2024
Čas konání: 9:00 – 15:00 (přestávka 11:00 -11:30)
Přihlašování do: 24. května 2024 23:00
Cena kurzu: 3200 Kč
Storno podmínky: Přihláška na kurz je závazná. Zrušení je možné nejpozději do 5 pracovních dní před konáním kurzu. V případě neomluvené neúčasti si vyhrazujeme právo účtovat storno poplatek ve výši 50 % ceny kurzu. Vyplněním přihlášky souhlasíte se storno podmínkami.
Místo konání: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Technická 3, 166 28 Praha
Kontakt - další informace:

Chcete-li se zaregistrovat k tomuto kurzu, vyplňte přihlášku kurzu na odkaze:

https://student.vscht.cz/prijimacky/index.php?do=detail_kurz&cid=229

Dále postupujte podle registračních požadavků Ústavu konzervace potravin. 

Minimální počet účastníků: 5            

Kontakt: Rudolfova Eva (rudolfoe@vscht.cz)

Aktualizováno: 1.7.2016 12:58, Autor:

A
B
C
1
2