idvazba: 35701
šablona: stranka
čas: 20.5.2024 02:49:34
verze: 5351
uzivatel:
remoteAPIs: https://cis-prihlasovadlo.vscht.cz/
branch: trunk
Server: 147.33.89.153
Obnovit | RAW
idvazba: 35701
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'akce.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/kalendar'
iduzel: 28082
path: 1/27964/44629/28051/28082
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW
Kalendář
Technolog neúdržných potravin
Popis kurzu: | Cyklus přednášek a laboratorních úloh zaměřený na vzdělávání středního managementu (mistrů, vedoucích směn a úseků, manažerů, mistrů kvality) organizací působících jako provozovatel potravinářského podniku. Ale i živnostníkům a začínajícím výrobcům potravin a osobám, které jsou odpovědné za kvalitu a zdravotní nezávadnost produkce neúdržných potravin a pokrmů (masné výrobky, výrobky z ovoce a zeleniny nebo hotové pokrmy). Kurz slouží k získání znalostí v oboru výroby potravin se zaměřením zejména na technologie, legislativu, zdravotní nezávadnost a kvalitu vyráběných potravinářských výrobků a pokrmů. |
Program: | Vyučované předměty v rámci kurzu: Základní systémy bezpečnosti a kvality potravin Základy potravinářské legislativy Základy konzervace a mikrobiologie potravin Vybrané technologie potravin živočišného původu Vybrané technologie potravin rostlinného původu Provozní a praktické laboratoře hodnocení potravin |
Přednášející: | doc. Ing. Rudolf Ševčík Ph.D., doc. Ing. Helena Čížková Ph.D.; Ing. Filip Beňo Ph.D. |
Datum konání: | 30.09.2024 |
Čas konání: | 3 hodiny týdně |
Přihlašování do: | 9. září 2024 23:00 |
Cena kurzu: | 18000 Kč |
Storno podmínky: | Přihláška na kurz je závazná. Zrušení je možné nejpozději do 5 pracovních dní před konáním kurzu. Vyplněním přihlášky souhlasíte se storno podmínkami. |
Místo konání: | Hybridní výuka - online a VŠCHT Praha |
Kontakt - další informace: | Absolventi kurzu se seznámí se základy konzervace potravin, legislativou v oblasti potravin a technologií výroby a hodnocením neúdržných potravin. Budou schopni zhodnotit a navrhnout technologii výroby, vypracovat analýzu nebezpečí a příručku systému kritických kontrolních bodů, správně navrhnout značení a etiketu produktu a zhodnotit základní jakostní a bezpečnostní parametry vyráběných potravin. Své uplatnění absolventi kurzu naleznou jak u stávajících provozovatelů potravinářských podniků, tak u nově vznikajících producentů potravin. Studijní předpoklady: Ukončené střední vzdělání (maturitní zkouškou, výučním listem nebo závěrečnou zkouškou) Režim výuky: Hybridní - část výuky online, část v prostorách školy (povinné laboratorní cvičení), samostudium Datum zahájení kurzu: 30. 9. 2024 Datum ukončení kurzu: 31. 3. 2025 Minimální počet účastníků: 5 Více informací na: https://student.vscht.cz/prijimacky/index.php?do=detail_kurz_mc&cid=230 |