Nepřihlášený uživatel
Nacházíte se: Akce VŠCHT Praha  → Kalendář
iduzel: 28082
idvazba: 35701
šablona: stranka
čas: 20.5.2024 02:49:34
verze: 5351
uzivatel:
remoteAPIs: https://cis-prihlasovadlo.vscht.cz/
branch: trunk
Server: 147.33.89.153
Obnovit | RAW
iduzel: 28082
idvazba: 35701
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'akce.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/kalendar'
iduzel: 28082
path: 1/27964/44629/28051/28082
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW

Kalendář

Nejste zalogován/a (anonym)

Technolog neúdržných potravin

 
Popis kurzu:

Cyklus přednášek a laboratorních úloh zaměřený na vzdělávání středního managementu (mistrů, vedoucích směn a úseků, manažerů, mistrů kvality) organizací působících jako provozovatel potravinářského podniku.  Ale i živnostníkům a začínajícím výrobcům potravin a  osobám, které jsou odpovědné za kvalitu a zdravotní nezávadnost produkce neúdržných potravin a pokrmů (masné výrobky, výrobky z ovoce a zeleniny nebo hotové pokrmy). Kurz slouží k získání znalostí v oboru výroby potravin se zaměřením zejména na technologie, legislativu, zdravotní nezávadnost a kvalitu vyráběných potravinářských výrobků a pokrmů.

Program:

Vyučované předměty v rámci kurzu:

Základní systémy bezpečnosti a kvality potravin

Základy potravinářské legislativy

Základy konzervace a mikrobiologie potravin

Vybrané technologie potravin živočišného původu

Vybrané technologie potravin rostlinného původu

Provozní a praktické laboratoře hodnocení potravin

Přednášející:doc. Ing. Rudolf Ševčík Ph.D., doc. Ing. Helena Čížková Ph.D.; Ing. Filip Beňo Ph.D.
Datum konání: 30.09.2024
Čas konání: 3 hodiny týdně
Přihlašování do: 9. září 2024 23:00
Cena kurzu: 18000 Kč
Storno podmínky: Přihláška na kurz je závazná. Zrušení je možné nejpozději do 5 pracovních dní před konáním kurzu. Vyplněním přihlášky souhlasíte se storno podmínkami.
Místo konání: Hybridní výuka - online a VŠCHT Praha
Kontakt - další informace:

Absolventi kurzu se seznámí se základy konzervace potravin, legislativou v oblasti potravin a technologií výroby a hodnocením neúdržných potravin. Budou schopni zhodnotit a navrhnout technologii výroby, vypracovat analýzu nebezpečí a příručku systému kritických kontrolních bodů, správně navrhnout značení a etiketu produktu a zhodnotit základní jakostní a bezpečnostní parametry vyráběných potravin. Své uplatnění absolventi kurzu naleznou jak u stávajících provozovatelů potravinářských podniků, tak u nově vznikajících producentů potravin.

Studijní předpoklady:   Ukončené střední vzdělání (maturitní zkouškou, výučním listem nebo závěrečnou zkouškou)

Režim výuky:  Hybridní - část výuky online, část v prostorách školy (povinné laboratorní cvičení), samostudium

Datum zahájení kurzu:                  30. 9. 2024

Datum ukončení kurzu:                 31. 3. 2025

Minimální počet účastníků:        5

Více informací na: https://student.vscht.cz/prijimacky/index.php?do=detail_kurz_mc&cid=230

Aktualizováno: 1.7.2016 12:58, Autor:

A
B
C
1
2